Restaurant și bar

Un prânz delicios în restaurantul hotelului, un cocktail savuros în barul nostru și o seară de distracții în The Club. New Montana Hotel & SPA **** îți oferă tot ce îți trebuie pentru vacanța perfectă.

Restaurantul Artemis

Pentru toți cei care doresc să se bucure de experiențe culinare desăvârșite și de o ambianță stilată, restaurantul Artemis este alegerea perfectă – fie că este vorba de o cină romantică în doi, o masă în familie, întâlnire de afaceri sau chiar o cină festivă. Bucătarii noștri vă propun meniuri speciale și prepară cu atenție și pasiune atât delicii din gastronomia românească, cât și din bucătăria internațională, iar deserturile de casă sunt pregătite de un chef cofetar, chiar în laboratorul hotelului nostru. Și pentru că ne dorim să vă bucurați nu doar de un festin gastronomic, cât și de o experiență culinară interesantă, zona de mic dejun bufet este prevăzută cu o staţie de live cooking cu sortimente variate de omlete şi clătite, precum și o gamă variată de produse proaspete. Nu am uitat nici de cei mici, pentru care am pregătit meniuri speciale, dar nici de cei cu diete speciale, pentru care se pot pregăti, la cerere, preparate corespunzătoare. Pentru comenzile à la carte, restaurantul este deschis zilnic pentru masa de prânz între 12:30 – 16:30, iar pentru cină între orele 18:30 – 23:00.

Lobby Bar

Așa cum sugerează și denumirea, barul nostru promite o atmosferă cu totul specială, în care să vă puteți relaxa cu adevărat! Decorul elegant și muzica atent selecționată creează cadrul perfect pentru o seară deosebită! Barmanii profesioniști sunt aici să vă satisfacă gusturile rafinate și vă pot oferi băuturi alcoolice de o calitate superioară, cocktail-uri sofisticate, cafele aromate și deseturi delicioase. Relaxați-vă alături de cei dragi în compania unei cocktail delicios și a muzicii bune!

La Terasă

Cât timp este frumos afară și cald, cu toții ne dorim să ieșim... La Terasă. De aceea, la New Montana Hotel & Spa, vă invităm să vă bucurați de aerul proaspăt al muntelui și de priveliștea minunată pe care natura o oferă. Amenajată modern, terasa este locul perfect pentru a servi o pizza autentică și o limonadă răcoroasă! Iar pentru cei care pun accent pe un stil de viață sănătos, vă invităm să savurați un smoothie ori un suc proaspăt de fructe. În plus, organizăm sesiuni de live cooking, o experiență mereu apreciată de oaspeții noștri.

The Club Sinaia

Dacă sunteți în căutarea unui loc în care să puteți organiza o petrecere sau un eveniment privat, The Club Sinaia are toate atuurile pentru a fi exact ceea ce vă doriți. Spațiul vă va sta la dispoziție integral, așa încât să beneficiați de toată intimitatea pe care vi-o doriți și să vă bucurați de o atmosferă specială. În plus, muzica bună, barmanii profesioniști și selecția atentă de băuturi fine vor satisface, cu siguranță, cerințele oaspeților dumneavoastră. Pentru mai multe detalii, nu ezitați să ne contactați.