MENIU [X]INCHIDE

Restaurant şi Bar

0-logo-artemis

Decorul confortabil şi stilat al unei grădini de iarnă este întregit de personalul atent şi transformă Artemis într-un restaurant ideal pentru mese în familie, cine romantice, banchete şi cine festive organizate în Sinaia. 

Restaurantul Artemis ofera o selectie variată de preparate din bucătăria traditional românească dar şi din cea internaţională. Deserturile delicioase sunt pregătite de chef-ul cofetar în laboratorul hotelului New Montana din Sinaia. Pentru cei mici am conceput meniuri speciale si sanatoase.

Zona de mic dejun bufet este prevăzută cu o staţie de live cooking cu sortimente variate de omlete şi clătite. De asemenea, vă puteţi bucura de o gamă variată de produse proaspete.

Pentru comenzile a la carte restaurantul este deschis zilnic intre 12:30 - 23:00.

0-menu-budha-bar-2 Design-ul elegant al barului Budha din Sinaia, atmosfera placută, muzica atent selecţionată şi barmani prietenoşi vă vor convinge să reveniţi! Puteţi alege un sortiment mereu îmbunătăţit de băuturi alcoolice, cocktail-uri sofisticate, cafele fantastice şi deserturi delicioase. Răsfăţaţi-vă alături de prieteni şi de cei dragi!

0-terasa

“La Terasa”, deschisă pe perioada verii este un modern restaurant din Sinaia, care se evidenţiază prin confortul mobilierului şi muzica ambientală. Bucuraţi-vă de soare, de aer proaspăt şi de priveliştea spectaculoasă a munţilor în timp ce savuraţi o pizza sau o limonadă.

Meniul oferă specialităţile “Pentru un plus de sănătate” incluzând smoothies şi sucuri proaspete de fructe la alegerea dumneavoastră. Seara degustaţi un pahar de vin alături de prieteni şi familie în barul Budha!