MENIU [X]INCHIDE

POLITICA PRIVIND PROTECTIA DATELOR CU CARACTER PERSONAL

HOTEL NEW MONTANA SRL, persoana juridica romana, cu sediul social in Sinaia, Bvd. Carol I nr. 24, Judet Prahova, inregistrata la Registrul Comertului sub nr. J29/804/2016, cod unic de inregistrare 28876885(„noi” sau „pe noi” sau „al nostru”) respecta viata privata a utilizatorilor nostri („utilizator” sau „dumneavoastra”). Aceasta politica privind protectia datelor cu caracter personal explica modul in care colectam, utilizam, dezvaluim si protejam datele dumneavoastra cu caracter personal atunci cand accesati pagina noastra de Facebook, Linkedin, sau oricare alte pagini de socializare utilizate de Societate sau pe care le va utiliza la un moment dat in viitor („Aplicatia”).

Va rugam sa cititi cu atentie aceasta politica privind protectia datelor cu caracter personal. DACA NU SUNTETI DE ACORD CU TERMENII ACESTEI POLITICI PRIVIND PROTECTIA DATELOR CU CARACTER PERSONAL, VA RUGAM SA NU ACCESATI APLICATIA.

Cerintele privind protejarea datelor cu caracter personal ale utilizatorilor se stabilesc la nivelul cerintelor impuse in Regulamentul nr. 679/2016 privind protectia persoanelor fizice in ceea ce priveste prelucrarea datelor cu caracter personal si privind libera circulatie a acestor date.

Ne rezervam dreptul de a aduce modificari aceastei politici. Va vom avertiza cu privire la orice modificari actualizand data din sintagma „Actualizata ultima oara” din aceasta Politica privind protectia datelor cu caracter personal. Va incurajam sa revizuiti periodic aceasta politica pentru a fi la curent cu actualizarile acesteia. Se va considera ca vi s-a adus la cunostinta, ca va veti supune si ca ati acceptat modificarile din orice politica revizuita prin continuarea folosirii Aplicatiei dupa data la care respectiva politica este publicata.

Atat in momentul stabilirii mijloacelor de prelucrare a datelor cu caracter personal, cat si in cel al prelucrarii in sine, punem in aplicare masuri tehnice si organizatorice adecvate pentru a garanta si a fi in masura sa demonstram ca prelucrarea se efectueaza cu respectarea prevederilor legale aplicabile invocate mai sus. In acest sens, luam toate masurile necesare pentru a asigura ca, in mod implicit, sunt prelucrate numai date cu caracter personal care sunt necesare prelucrarii.

COLECTAREA DATELOR DUMNEAVOASTRA CU CARACTER PERSONAL

Pentru administrarea Aplicatiei, suntem nevoiti sa prelucram datele cu caracter personal ale utilizatorilor. In acest sens, putem colecta date despre dumneavoastra in diverse moduri. Datele pe care le putem colecta prin intermediul Aplicatiei depind de continutul si materialele pe care le folositi si includ:

Date generale de identificare

Prelucram date cu caracter personal care va privesc, cum ar fi numele si prenumele si adresa dumneavoastra de e-mail, date pe care ni le oferiti voluntar atunci cand alegeti sa participati la diverse activitati in legatura cu Aplicatia, cum ar fi discutii (chat), postarea de mesaje in sectiunile de comentarii sau in forumurile noastre, aprecierea postarilor, transmiterea de reactii (feedback) si oferirea de raspunsuri la sondaje. Astfel, daca alegeti sa impartasiti date cu caracter personal despre dumneavoastra prin intermediul profilului dumneavoastra, prin chat online sau alte zone interactive ale Aplicatiei, va rugam sa retineti ca toate datele pe care le dezvaluiti in aceste zone sunt publice si acestea vor putea fi accesate de orice persoana care acceseaza Aplicatia.

SCOPURILE PRELUCRARII DATELOR CU CARACTER PERSONAL

Faptul ca prelucram date cu caracter personal corecte despre dumneavoastra ne permite sa va oferim o experienta placuta, eficienta si personalizata. Practic, este posibil sa folosim date cu caracter personal despre dumneavoastra prin intermediul Aplicatiei pentru:

1. A administra Aplicatia (interes legitim al operatorului);

2. A recruta, din cand in cand, candidati pentru posturile vacante din cadrul Societatii (interes legitim al operatorului si in baza consimtamantului dvs);

3. A solicita feedback si a va contacta cu privire la utilizarea Aplicatiei (interes legitim al operatorului).

Datele colectate in scopurile de mai sus nu vor face obiectul unui transfer catre o tara terta si nici nu vor sta la baza crearii unui profil automatizat cu privire la dvs. Aceste date vor fi prelucrate pe durata administrarii Aplicatiei (pentru scopurile de la punctele 1 si 3) si, respectiv, in conformitate cu nota de consimtamant ce va va fi transmisa in scopul rectrutarii dvs in cadrul Societatii.

DEZVALUIREA DATELOR CU CARACTER PERSONAL ALE DUMNEAVOASTRA

Este posibil sa divulgam datele cu caracter personal pe care le-am colectat despre dumneavoastra in anumite situatii. Datele cu caracter personal ale dumneavoastra pot fi dezvaluite dupa cum urmeaza:

Existenta unei prevederi legale

In cazul in care consideram ca este necesara dezvaluirea datelor cu caracter personal despre dumneavoastra pentru a raspunde procedurilor juridice, pentru a cerceta si remedia eventuale incalcari ale politicilor noastre sau pentru a proteja drepturile, proprietatea si siguranta celorlalti, este posibil sa divulgam aceste date astfel cum permite sau prevede orice lege, reglementare sau regulament aplicabil.

Interactiuni cu Alti Utilizatori

Daca interactionati cu alti utilizatori ai Aplicatiei, acei utilizatori pot avea acces la datele dumneavoastra cu caracter personal precum: numele si prenumele, imaginea si alte date despre comportamentul dumneavoastra, inclusiv trimiterea de invitatii catre alti utilizatori, discutiile cu alti utilizatori, aprecierea postarilor, urmarirea blogurilor.

Postarile Online

Atunci cand postati comentarii, contributii sau alt continut in Aplicatii, postarile dumneavoastra pot fi vazute de toti utilizatorii si pot fi distribuite de terti in mod public in afara Aplicatiei.

Module Cookie

Nu folosim alte module cookie in afara de cele puse la dispozitie de catre Facebook. Atunci cand accesati Aplicatia, datele dumneavoastra cu caracter personal nu sunt colectate prin utilizarea tehnologiei de monitorizare. Majoritatea browserelor sunt setate sa accepte implicit module cookie. Puteti elimina sau refuza modulele cookie, insa va rugam sa retineti ca o astfel de actiune ar putea afecta disponibilitatea si functionalitatea Aplicatiei.

POLITICA PENTRU COPII

Nu solicitam deliberat informatii de la copii cu varsta mai mica de 13 ani. Daca aflati despre vreo data pe care am colectat-o de la copii cu varsta mai mica de 13 ani, va rugam sa ne contactati folosind datele de contact furnizate mai jos.

EXERCITAREA DREPTURILOR PRIVIND PRELUCRAREA DATELOR CU CARACTER PERSONAL

Beneficiati de dreptul de acces, de interventie asupra datelor, dreptul de opozitie, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale, dreptul de a va adresa justitiei si Autoritatii Nationale de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal. De asemenea, aveti dreptul sa va opuneti prelucrarii datelor personale care va privesc, sa solicitati stergerea si restrictionarea prelucrarii datelor si portabilitatea datelor.

Pentru exercitarea drepturilor mentionate mai sus va puteti adresa cu o cerere scrisa, datata si semnata in atentia responsabilului cu protectia datelor la adresa Bulevardul Carol I, 24, Sinaia, Romania.

Va atragem atentia ca exercitarea dreptului de retragere a consimtamantului nu va afecta legalitatea prelucrarilor de date cu caracter personal efectuate pe baza consimtamantului dvs inainte de retragerea acestuia.