Bine ați venit la New Montana Hotel & Spa

Locul în care relaxarea și confortul de 4 stele se îmbină cu frumusețea naturală și peisajele magnifice ale Munților Carpați, pentru a vă oferi o experiență minunată! Situat în inima orașului Sinaia, cea mai bună stațiune de schi din România, la doar 200 m de telecabină, hotelul nostru oferă acces rapid la toate punctele turistice de interes din zonă. New Montana este destinația ideală atât pentru cei care doresc să se bucure de o vacanță perfectă în familie sau de un weekend la munte, în orice anotimp, cât și pentru întâlniri de afaceri, evenimente, team-building sau conferințe. Bucurați-vă de camerele elegante, care oferă o priveliște spectaculoasă, de serviciile de restaurant&bar care pot satisface și cele mai exigente gusturi, de zona de SPA și wellness ideală pentru relaxare și antrenamente fizice, totul într-o atmosferă primitoare, completată de servicii de cea mai bună calitate!

CAMERE ȘI APARTAMENTE

Eleganța nu are vârstă, iar calitatea nu cunoaște compromis! Acesta este principiul după care ne ghidăm și de aceea fiecare cameră a hotelului nostru promite o experiență în care confortul la superlativ asigură o relaxare totală! Atmosfera caldă, primitoare, și decorul clasic, elegant, al celor 175 de camere și apartamente ale hotelului, se îmbină armonios cu frumusețea spectaculoasă a munților Carpați, creând astfel cadrul perfect pentru oaspeții noștri. Meritați momente de răsfăț! Bucurați-vă de dotările și facilitățile de 4 stele, precum și de serviciile exemplare pe care hotelul nostru vi le pune la dispoziție!

Meritați momente de răsfăț! Bucurați-vă de dotările și facilitățile de 4 stele, precum și de serviciile exemplare pe care hotelul nostru vi le pune la dispoziție!

Dată sosire

Dată plecare

Adulți

Copii

BebelușiRezervareData sosire

Data plecare

Adulti Copii Bebelusi

Rezervare

RESTAURANT ȘI BAR

Un prânz delicios în restaurantul hotelului Artemis, un cocktail savuros în Lobby Bar și o seară de distracții în The Club. Iar vara, vă puteți delecta cu un smoothie plin de vitamine La Terasă. New Montana Hotel & SPA **** vă oferă tot ce vă trebuie pentru vacanța perfectă.

CLUBUL DE SĂNĂTATE

Centrul SPA al hotelului New Montana a venit ca răspuns la dorința noastră de a vă oferi o experiență desăvârșită, care să integreze momente de relaxare și antrenamente fizice. Revigorați-vă trupul, relaxați-vă mintea și lasăți-vă răsfățați de tot ceea înseamnă o zonă profesionistă de wellness și întreținere corporală.

Întrebări?